Toborzás

2023.04.27. 13:38

A hosszú hétvégén is lehet jelentkezni a határvadász szolgálatra a Jászkunságban is

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság toborzói az elmúlt napokban is több jászkunsági településen tartottak tájékoztatást a határvadász szolgálatról. A toborzás folytatódik.

Rimóczi Ágnes

Forrás: Police.hu

A vármegye tizenöt településén, húsz helyszínen várták a szerződéses határvadász képzés iránt érdeklődőket. Ahogy arról a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság hírportálunkat tájékoztatta, a toborzók tájékoztatást adtak az érdeklődőknek a szolgálatról, a feladatellátásról, a jelentkezés feltételeiről és módjáról, valamint az illetményről és az egyéb juttatásokról.

– A hosszú hétvégén három helyszínen találkozhatnak a toborzókkal az állampolgárok. Április 29-én a Tiszafüredi Művelődési Ház előtt, május 1-jén a jászfényszarui majálison továbbá a tiszafüredi Morotva Kerékpáros Pihenőparkban megrendezendő majálison lesznek jelen a szakemberek – tudtuk meg Sipos-Kácsor Andreától. 

A főkapitányság sajtóreferense hozzátette: az érdeklődők a helyszínen jelentkezési egységcsomagot kapnak a szerződéses határvadász képzéssel kapcsolatosan, ami bővebb tájékoztatással együtt elérhető a https://www.police.hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes oldalon is. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálata továbbra is várja a képzés iránt érdeklődők jelentkezését.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában