Jászkunság

2023.04.09. 16:46

Elismerést kapott a kormányhivatal főosztályvezetője

Évértékelőt tartott a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága. A rendezvényen elismeréseket is átadtak.

R. Á.

Dorogi Attila elismerése

Forrás: kormanyhivatal.hu

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága a tavalyi év közlekedésbiztonsági helyzetét értékelte a közelmúltbeli ülésén. A rendezvényen a bizottság elnöke, Szitár Ferenc rendőr ezredes megköszönte munkatársai kiváló szakmai tevékenységét, elhivatottságát. A rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes elismeréseket is átadott kollégáinak és a közlekedésbiztonságra nevelésben példaértékű munkát végző pedagógusoknak, szakembereknek.

Az ülésen ezüst emlékérmet vehetett át Dorogi Attila, a kormányhivatal Közlekedési, Műszaki Engedélyezési, Mérésügyi és Fogyasztóvédelmi Főosztályának vezetője is. A közlekedésbiztonság javítása érdekében végzett kiemelkedő munkája, valamint baleset-megelőzési tevékenységéért odaítélt elismerést szintén Szitár Ferenc rendőr ezredes adta át.
 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában