Jászkunság

2023.05.05. 13:40

Hétvégén is több településen várják az érdeklődőket a toborzók

Az elmúlt napokban a vármegye tizennégy településén, huszonkét helyszínen várták a határvadász képzés iránt érdeklődőket.

R. Á.

Forrás: Illusztráció

Fotó: Havran Zoltán

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság toborzói május első hetében több településen is tájékoztatást adtak az érdeklődőknek a szerződéses határvadász szolgálatról, a feladatellátásról, a jelentkezés feltételeiről és módjáról, valamint az illetményről és az egyéb juttatásokról. Az elkövetkező napokban is tart a toborzás.

Ahogy a főkapitányság hírportálunkat tájékoztatta: a hétvégén három helyszínen, május 6-án Tiszafüreden, a Tourinform Irodában és Jászárokszálláson a városközpontban, május 7-én pedig Mezőtúron a Piac téren találkozhatnak a toborzókkal az állampolgárok.

– A toborzó tisztek az érdeklődőknek a helyszínen jelentkezési egységcsomagot is adnak, ami a szerződéses határvadász képzéssel kapcsolatosan bővebb tájékoztatással együtt elérhető a rendőrség honlapján. A kapitányság Humánigazgatási Szolgálata továbbra is várja a képzés iránt érdeklődők jelentkezését – tették hozzá a rendőrség illetékesei.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában