Rendőrkézen

2023.05.03. 19:26

Pár szerszámgép és egy csaptelep pecsételte meg a földvári sorozattolvaj sorsát

Kerékpárlopás is szárad a huszonegy éves, tiszaföldvári férfi lelkén. Gyanúsítottként hallgatta ki a rendőrség, indítványozták a letartóztatását.

P. Pusztai Nóra

Az elfogás

Forrás: Police.hu

Hét rendbeli lopás miatt hallgattak ki a rendőrök egy tiszaföldvári férfit, egy bejelentés miatt fülelték le.

– Bejelentés érkezett május 1-én, hogy egy ismeretlen egy tiszaföldvári, lakatlan családi házból szerszámgépeket és egy csaptelepet tulajdonított el. A rendőrök az adatgyűjtés után rövid időn belül gyanúsítottként hallgattak ki egy helyi lakost – tájékoztatott Mári Ilona, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.  

Kiderült, hogy a férfi februárban és márciusban Cibakházán és Kunszentmártonban négy kerékpárt tulajdonított el, egy tiszaföldvári üzletből folyékony mosószert lopott, áprilisban egy gépkocsi kesztyűtartójából készpénzt vitt el. 

– Az őrizetbe vétel után a nyomozók indítványozták a letartóztatást. A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság 5 rendbeli lopás vétség, valamint 2 rendbeli lopás bűntett elkövetése miatt folytat eljárást a 21 éves férfi ellen – tudatta a szóvivő.  


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában