Rajtaütés

2023.07.12. 19:11

Huszonkét külföldit fogtak el a rendőrök Jászladányon

Magyarország területén jogellenesen tartózkodó külföldieket fogtak el szerdán a rendőrök Jászladányon. Az eset részleteiről a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányságot kérdeztük.

Hartai Gergely

Forrás: llusztráció

Fotó: Shutterstock.com

András Hunor Lehel sajtóreferens arról tájékoztatta hírportálunkat, hogy szerda délután nem sokkal három óra előtt egy külföldi honosságú járművet szerettek volna igazoltatni kollégái. A jármű azonban nem állt meg, egy pillanatra szem elől tévesztették, és amikor az egyik környező utcában megtalálták a kocsit, akkor annak a sofőrje és a mellette ülő utas elszaladtak. – A raktérben a rendőrök megtaláltak huszonkét, hazánkban illegálisan tartózkodó külföldi állampolgárt, őket elfogták, a másik két férfi felkutatása pedig folyamatban van. A 22 személyt az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik, ezt követően elhagyják Magyarország területét – fogalmazott András Hunor Lehel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában