Elkapták őket

2023.08.11. 15:30

„Kibelezett” egy autót két tiszaörsi férfi

Szinte minden értéket kiszerelt két tiszaörsi férfi egy út mentén hagyott járműből. Visszatértek a tett színhelyére, ez lett a vesztük. A karcagi rendőrök tetten érték őket.

Rimóczi Ágnes

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre, miszerint két gyanúsan viselkedő férfit láttak tevékenykedni egy parkoló autó körül Karcag külterületén, a 4. számú főúton. A helyi rendőrök a helyszínre siettek és tetten érték az ügyködő férfiakat.

– A megalapozott gyanú szerint a 46 éves férfi és 20 esztendős fia augusztus 10-én délelőtt a város külterületén, egy úttest melletti füves területen lezárva hagyott autó jobb és bal oldali első ablakait betörték. Az utastérből kiszerelték a rádiót, a motortérből pedig eltulajdonították a hűtőt és az akkumulátort, amit gyorsan értékesítettek egy fémhulladék-átvevő telephelyen – közölte hírportálunkkal Sipos-Kácsor Andrea alezredes.

Többek között rádiót és benzint is loptak az autóból
Forrás: Police.hu

A vármegyei rendőrség sajtószóvivője elmondta: ezt követően visszatértek a járműhöz, az üzemanyagtartályt megfúrták és 10 liter benzint engedtek le. A rendőrök elszámoltatták a férfiakat, majd a hulladéktelepen kapott vételi jegyet, a kannát és különböző szerszámokat lefoglalták tőlük.

– A Karcagi Rendőrkapitányság lopás bűntett miatt nyomoz – tette hozzá a sajtószóvivő. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában