Frissítve

2023.09.27. 11:41

A kukoricatáblában, oldalára borulva állt meg egy autó Kunhegyesnél

Felborult egy személyautó a 34-es főút Kunhegyes és Kunmadaras közötti szakaszán szerda délelőtt. A sofőrért a helyszínre mentőhelikopter érkezett.

Pakainé Pusztai Nóra

Az autó a kukoricásban állt meg

Fotó: Kunhegyes ÖTP

Frissítés - 2023. 09. 28.

Lehajtott az útról, majd egy árkon átugratva egy kukoricaföldön oldalára borult egy személygépkocsi tegnap délelőtt a 34-es számú főúton, Kunmadaras és Kunhegyes között. Utóbbi település önkormányzati tűzoltói érkeztek a helyszínre, akik a járművet kézi erővel kerekeire állították, majd áramtalanították.

Korábban írtuk:

Letért az útról, átrepült az árkon és a kukoricatáblában állt meg oldalára borulva egy kisteherautó a 34-es főút Kunhegyes és Kunmadaras közötti szakaszán szerdán délelőtt. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint, a kunhegyesi önkormányzati tűzoltók kerekeire állították és áramtalanították a járművet. Az autóval egy ember utazott, a helyszínre mentőhelikopter érkezett.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában