Ellenőrzések

2023.09.18. 17:30

Egy hét alatt több mint félezer gyorshajtót mértek be a jászkunsági rendőrök traffipaxai

Kilenc ittas vezetőből nyolc a közúton, egy a vízen közlekedett a járművével.

Mészáros Géza

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Az elmúlt hét egészében a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai tíz, személyi sérüléssel járó baleset helyszínén intézkedtek, melyekből négy súlyos, míg hat könnyű sérüléssel járt.

Ezen eljárások mellett az egyenruhások hét nap alatt kilenc ittas járművezetővel szemben kezdeményeztek eljárást. Közülük nyolc sofőr gépi meghajtású járművel közúton, míg egy a vízen közlekedett ittasan.

A forgalom-ellenőrzők 570 gépkocsit mértek be, melyek vezetői túllépték a megengedett legnagyobb sebességet.

Az elmúlt hét összefoglaló számvetésén túl a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság arra is felhívja a közlekedők figyelmét, hogy tartsák be a szabályokat, ne vezessenek ittas vagy bódult állapotban!

A közlekedésbiztonsági helyzet további javítása, valamint a baleseti szempontból kiemelt szabályszegések visszaszorítása érdekében a rendőrök folyamatosan hajtanak végre különböző közlekedésrendészeti akciókat. Az ellenőrzésekkel a rendőrség célja a baleseti kockázat és a balesetek számának csökkentése. És az, hogy mindenki hazaérjen!

 


 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában