13 település, 19 helyszín

2023.09.21. 11:30

Határvadászokat toboroztak a jászkunsági rendőrök

A rendőrök 13 településen, 19 helyszínen várták ezen a héten is a határvadászképzés iránt érdeklődőket.

Pakainé Pusztai Nóra

Forrás: Police.hu

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai több településen adtak tájékoztatást a toborzópontoknál megjelenteknek a szerződéses határvadász szolgálatról, a feladatellátásról, a jelentkezés feltételeiről és módjáról, valamint az illetményről és az egyéb juttatásokról. 13 település 19 helyszínén jelentek meg az elmúlt héten a vármegyei rendőrök.

Kollégáink a hétvégén is várják az érdeklődőket: szombaton 9-12 óra között Mezőtúron a Szabadság téren Ősz-ülő rendezvényt tartanak. Ugyancsak szombaton 18-19 óra között a jászdózsai piactérre települnek ki a rendőrök. Szolnok városa sem marad ki a rendezvények sorából, hiszen szombaton 10-16 óra között az I. Vármegyenapon találkozhatnak a lakosok a toborzókkal

 – foglalta össze a következő napok programjait Sipos-Kácsor Andrea, vármegyei rendőrségi szóvivő.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálata továbbra is várja a képzés iránt érdeklődők jelentkezését.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában