Bizonyítás

2023.09.08. 09:58

Napokig elemezték a felvételeket a rendőrök, hogy kiderüljön, mit tart a kezében a kenderesi nő

Több mint félmillió forint értékben forintot és eurót zsákmányolt egy Tiszafüreden talált pénztárcából egy kenderesi nő, de nem örülhetett sokáig a pénznek, a rendőrök ugyanis több napos kameraelemzés után azonosították, és elfogták a feltételezett elkövetőt.

Molnár-Révész Erika

Az elkövető forintot és eurót egyaránt zsákmányolt

Forrás: Police.hu

Családjával a Tisza-tónál nyaralt az a gyáli férfi, aki a Kikötő körúton elhagyta a pénztárcáját még augusztus 19-én. A családfő azonnal bejelentést tett a rendőrségen.

A tárcát közben megtalálta egy ismeretlen, és ki is vette belőle a több százezer forintot és több mint 600 eurót, majd a benne lévő iratokkal a helyi turisztikai irodában leadta, és elment a helyszínről.

– A rendőrök adatgyűjtésbe kezdtek, tanúkat hallgattak ki, és a beszerzett kamerafelvételek több napos elemzését követően azonosították a feltételezett elkövetőt. Egy kenderesi nőt állítottak elő és hallgattak ki gyanúsítottként. Az asszony beismerő vallomást tett. A rendőrök a nő lakásán megtalálták a pénz egy részét, amit lefoglaltak. A sértett visszakapta a pénzét, és többször elmondta a nyomozóknak mennyire hálás a munkájukért – tájékoztatott Mári Ilona alezredes, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Hozzátette, a Tiszafüredi Rendőrkapitányság jogtalan elsajátítás vétség miatt folytat eljárást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában