Lebukott, elszaladt

2023.09.13. 16:30

Szabadnapos járőr vette üldözőbe a karcagi tolvajt, aki úgy megijedt, hogy a hanyatt-homlok menekült az áruházból

Három parfümről kaparta le az áruvédelmi etikettet egy férfi egy karcagi áruházban. Az elkövetőt a biztonsági irodába kísérték, ám onnan szökni próbált, végül egy szolgálaton kívüli rendőr kapta el.

Rimóczi Ágnes

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

A helyi férfi egy karcagi áruházban lekaparta három parfümről az áruvédelmi etikettet, majd az üvegcséket és két fél liter szeszes italt a táskájába rejtett. A szeptember 12-én este történt cselekménnyel kapcsolatban Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatta hírportálunkat. 

– A biztonsági szolgálat munkatársa észlelte a lopást, ezért a férfit az irodába kísérte. A jogsértő egy óvatlan pillanatban azonban kiszaladt a helyiségből, és az utcára futott – részletezte Sipos-Kácsor Andrea. 

A rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől megtudtuk, hogy egy éppen pihenő idejét töltő járőr eredt a 41 éves helyi lakos nyomába, szolgálatba helyezte magát, és előállította a rendőrkapitányságra. 

– A feltételezett elkövetőt lopás vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Ott elmondta, hogy elszámoltatásakor nagyon megijedt, ezért szaladt ki a biztonsági szolgálat irodájából – tette hozzá Sipos-Kácsor Andrea. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában