Heti mérleg

2023.10.02. 17:00

Az elmúlt héten minden napra két ittas vezető jutott a Jászkunságban

Heti mérleg: a vármegyei rendőrök négy, személyi sérüléssel járó baleset helyszínén intézkedtek, valamint tizennégy ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból.

Rimóczi Ágnes

Forrás: Illusztráció

Fotó: Csapó Balázs

Az elmúlt héten az egyenruhások 14 ittas járművezetővel szemben kezdeményeztek eljárást, közülük tizenkét sofőr gépi meghajtású járművel közúton, kettő a vízen közlekedett ittasan. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság mindezeken túl arról is tájékoztatta hírportálunkat, hogy a forgalom-ellenőrzők 591 gépkocsit mértek be, melyek vezetői túllépték a megengedett legnagyobb sebességet. 

– A vármegye illetékességi területén négy, személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset miatt intézkedtek a rendőrök, amiből kettő súlyos, kettő pedig könnyű sérüléssel járt – tudtuk meg továbbá András Hunor Leheltől, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában