Nem piknikezni indultak

2023.10.09. 13:51

Furcsa helyről, egy hűtőtáskából került elő a drog – az eladót és a vevőt is őrizetbe vették

Úgy tűnik, nem piknikezni indult az a szolnoki férfi az élettársával, akit a rendőrök Tószegen igazoltattak. A hűtőtáskájukból ugyanis drog került elő...

Rimóczi Ágnes

Forrás: Police.hu

Egy kilogramm új pszichoaktív anyagot, hét darab mobiltelefont és 24 millió forintot foglaltak le a nyomozók a minap. 

– A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályának munkatársai október 5-én délután Tószegen ellenőrizték egy személygépkocsi 35 esztendős szolnoki sofőrjét és élettársát. A jármű átvizsgálása során egy hűtőtáskában 995 gramm össztömegű rögös anyagot találták a nyomozók, amit lefoglaltak – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya. 

Forrás:  Police.hu

A rendőrök megállapították, hogy a férfi korábban egy 39 éves szolnoki lakostól vásárolta az anyagot, vagyis a drogot. Az eladónál a kutatás során további 1,06 gramm tömegű fehér anyagot, mobiltelefonokat, több SIM-kártyát és nagy összegű pénzt foglaltak le a nyomozók. Az előzetes szakértői vélemény szerint a lefoglalt drog új pszichoaktív anyag

 – részletezték az illetékesek.

Forrás:  Police.hu

Megtudtuk továbbá, hogy a rendőrök új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki a két férfit, akiket őrizetbe vettek, majd letartóztatásukat a bíróság elrendelte.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában