Bűnügy

2023.10.18. 21:45

Tizenhárom bűncselekménnyel vádolják a karcagi férfit

A karcagi rendőrök őrizetbe vettek egy helyi lakost, aki augusztus óta tizenhárom bűncselekményt követett el a városban. A húszéves fiatalembernek egyebek mellett lakásbetörések és zaklatás miatt kell felelnie.

Hartai Gergely

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

A járőrök október 16-án ellenőriztek egy helyi férfit Karcag belterületén. Megállapították, hogy a 20 éves fiatalembert a rendőrkapitányság lopás miatt körözte, mivel október 9-én napközben bement egy karcagi ingatlanba, és elvitt onnan egy táblagépet – tájékoztatta hírportálunkat szerdán a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Közleményükben arra is kitértek, hogy a karcagi lakost előállították, és gyanúsítottként hallgatták ki. A fiatal férfi elszámoltatása során további tizenegy vagyon elleni bűncselekmény elkövetését is elismerte, melyek többségében lakásbetörések, de zaklatásért is felelnie kell. Összesen tizenhárom rendbeli bűncselekmény róható a férfi terhére. A gyanúsítottat őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában