Mindent vittek

2023.11.13. 19:55

Közel félmillió forintnyi értéket lopott három fiatal egyetlen nap alatt Jászfényszarun

Egy melléképületet rámoltak ki a huszonéves fiúk, a térfigyelő-kamera buktatta le őket.

Mészáros Géza

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Huszonévesek álltak tolvajnak: nem zavartatták magukat, autójukba pakolták a megszerzett értékeket, de éjfélre már mindhárman az előállító helyiségben gondolkodhattak tettükről. A bűncselekményről a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya számolt be hírportálunknak.

Egy jászfényszarui ingatlantulajdonos tett bejelentést, mert november 9-én – kihasználva a távollétét – ismeretlenek bementek a melléképületébe, ahonnan kerti- és kéziszerszámokat, illatszereket, ékszereket, ruhaneműket, 28 ezer forintnyi készpénzt és személyes okmányokat vittek el, 400 ezer forint értékben. A bejelentést követően a rendőrök adatokat gyűjtöttek és kamerafelvételeket elemeztek, amelyek értékelését követően három helyi lakost állítottak elő a Jászberényi Rendőrkapitányságra.

Az ellopott tárgyak között ékszerek is voltak
Forrás: Police.hu

A nyomozók lopás bűntettével gyanúsítják a húszas éveikben járó fiatalokat, akik beismerő vallomást tettek. A rendőrök megtalálták az elvitt értékek egy részét, és visszaadják a tulajdonosnak. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában