Benzinkúti lopás

2023.12.18. 15:00

Benzinkútról lopott édességet egy férfi Szolnokon

Családi házból kerékpárt, egy szolnoki benzinkútról pedig nassolni valót lopott egy férfi, akit múlt pénteken állítottak elő tettéért a rendőrök. A Szolnoki Rendőrkapitányság nyomozói rablás bűntett és lopás vétség miatt hallgatták ki a gyanúsítottat.

Hartai Gergely

Egy szolnoki családi ház udvaráról vitt el egy kerékpárt az a helyi lakos, akit a rendőrök december 15-én állítottak elő. A férfi azonban nemcsak a nála lévő biciklihez jutott bűnös úton, hanem a táskájában fellelt édességekkel, sós magvakkal és energiaitallal kapcsolatban is úgy nyilatkozott, hogy azokat az egyik helyi benzinkútról lopta – tájékoztatta hírportálunkat az esetről a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A benzinkútról édességeket is lopott a férfi
Forrás: Police.hu

Közölték: az egyenruhások ezután adatgyűjtés miatt megjelentek a töltőállomáson, ahol az alkalmazottak elmondták, hogy aznap reggel egy ismeretlen férfi a benzinkút shopjában különböző termékeket kezdett pakolni a polcokról a táskájába. Ezt az eladónő észrevette, és szólt a kollégájának, majd elszámoltatták a tolvajt, aki a zsákmányt nem volt hajlandó kipakolni a táskájából, és menekülőre fogta.

A rendőrség beszámolója szerint a kútkezelőnek sikerült a táskára fognia, hogy azt a benne lévő termékekkel ne tudja elvinni az ismeretlen, aki azonban nem engedte el a zsákmányt, és földre rántotta a férfi alkalmazottat, majd több méteren keresztül húzta a földön. Az alkalmazott ezt követően elengedte a táskát, így a támadó elszaladt, és azzal a kerékpárral hajtott el a helyszínről, amivel érkezett.

A Szolnoki Rendőrkapitányság nyomozói rablás bűntett és lopás vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki a férfit, őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában