Rendőrkézen

2024.01.15. 17:30

Biciklit lopott a zagyvarékasi férfi, akiről kiderült, hogy tyúktolvaj is

Egy kerékpárlopás mellett 15 baromfi és különböző értékek elviteléért is felelnie kell annak a zagyvarékasi férfinak, akit s szolnoki rendőrök őrizetbe vettek a minap.

Rimóczi Ágnes

Forrás: Police.hu

Biciklije eltűnéséről tett bejelentést a rendőrségen egy zagyvarékasi lakos január 10-én délután. - Elmondása szerint járművét még előző nap lezárta az egyik helyi közintézmény előtt, és másnap hűlt helyét találta – mondta el az esettel kapcsolatban a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Mári Ilonától megtudtuk, hogy a rendőrök a begyűjtött információk alapján rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőt, és megkezdték felkutatását. 

– A kerékpárt időközben megtalálták, és a bejelentéstől számított egy óra elteltével már vissza is adták a sértettnek. Január 14-én előállítottak a Szolnoki Rendőrkapitányságra egy zagyvarékasi fiatalembert, aki megalapozottan gyanúsítható a bűncselekmény elkövetésével – részletezte a főkapitányság szóvivője.

Mint kiderült:  a rendőrök azt is megállapították, hogy a 20 éves férfi terhére róható egy január 10-én hajnalban elkövetett másik lopás is. 

- Az egyik zagyvarékasi családi ház udvaráról 15 baromfit vitt el. Az állatok egy részét a rendőrök megtalálták, és visszaadták a sértettnek. Szintén felelnie kell azért a tettéért, hogy január 6-án egy másik helyi ingatlanból több mint 800 ezer forint értékben zsákmányolt különböző dolgokat. Volt köztük egy étkezőasztal és négy szék, amiket a rendőrök megtaláltak, és visszaadták a tulajdonosának – részletezte a bűnlajstromot a szóvivő.

Hozzátette: a kétrendbeli lopás bűntett, valamint lopás vétség miatt kihallgatott férfit a hatóság őrizetbe vette.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában