Nehéz eset

2024.01.26. 17:25

Egyik ámulatból a másikba estek a vevők, miket művel Jánoshida réme

Több bűncselekménnyel is gyanúsítják azt a húsz éves férfit, akinek az üzleti érzékével is komoly gondok voltak.

Köllő Judit

Forrás: Police.hu

Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint január 25-én egy 55 ezer forint értékű betonkeverőt tulajdonítottak el egy jánoshidai családi házból. Bejelentést követően, alig fél órán belül rendőrök rábukkantak a férfira, aki azonnal elismerte, hogy ő lopta el az berendezést, amit rögtön el is adott 4 ezer forintért.

Forrás: Police.hu

Az egyenruhások előállították a gyanúsítottat a Jászberényi Rendőrkapitányságra, ahol lopás bűntett miatt kihallgatták. Mint kiderült, a 20 éves férfit nemcsak egy bűncselekménnyel gyanúsították a rendőrök. 

Megalapozott gyanú szerint ugyanis Jánoshidán idén már további négy lopást is elkövetett, sőt akadt olyan bűncselekmény, amihez társultak is. Eltulajdonított többek között egy 170 ezer forintos aggregátort, játékkonzolt, televíziót, hősugárzót, fűkaszát és vasbakot. Rövid időn belül mindenen fillérekért túladott. A nyomozók a betonkeverőt és az aggregátort megtalálták az alkalmi vevőknél. Az eszközöket lefoglalták, azokat a tulajdonosnak visszaadják.

A Jászberényi Rendőrkapitányság üzletszerűen elkövetett lopás bűntett miatt nyomozást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában