Hajtóvadászat

2024.01.16. 15:43

Elfoghatták a tószegi baltás gyilkost, aki két emberrel végzett

Meggyilkoltak egy párt Tószegen. A rendőrség már keresi a feltételezett gyilkost, egyes értesülések szerint tudják ki az elkövető, sőt már el is foghatták.

Szoljon.hu

A rendőrség több órán át helyszínelt a tószegi háznál

Fotó: Mészáros János

Ahogy arról beszámoltunk holtan találtak egy férfit és egy nőt hétfőn este Tószegen egy családi házban. A két embert baltával ölhette meg az elkövető, a rendőrség keresi a feltételezett gyilkost. Egyes hírek szerint a tószegi gyilkosság elkövetése miatt rendeltek el január 16-án körözést egy hatvan éves férfi ellen. Az Origo.hu cikke szerint is a tószegi emberölés miatt körözik a 60 éves férfit.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság a szoljon.hu kérdésére nem erősítette meg, hogy összefüggésbe hozható a gyilkosság és a körözés elrendelése. 

Azóta azonban a rendőrség eltávolította honlapjáról a körözési felhívást. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság azt mondta hírportálunknak, hogy még ma részletes felvilágosítást ad a kettős gyilkossággal kapcsolatban.  

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában