Frissítve

2024.01.16. 13:40

Kegyetlenül, baltával ölhették meg a tószegi párt – galériával

Órák óta, folyamatosan helyszínel a rendőrség Tószegen abban a kis házban, ahol feltételezhetően gyilkosság történt. Szóbeszédek szerint kegyetlen módszerekkel ölték meg az ott élő férfit és nőt...

Rimóczi Ágnes

A hatóság munkatársai azon dolgoznak, hogy kiderítsék, mi történt valójában

Fotó: Mészáros János

Órák óta helyszínelnek a rendőrök Tószegen a település szélén lévő utcában. A Tiszavirág utca egy szakaszát nem lehetett megközelíteni, azt ugyanis rendőrök zárták körbe. 

A gyilkosság helyszíne
Fotó: Mészáros János

Ahogy arról hírportálunkon már beszámoltunk, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság emberölés gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettessel szemben. – A rendőrök állampolgári bejelentésre mentek be egy tószegi családi házba, ahol holtan találtak egy férfit és egy nőt január 15-én kora este. A helyszíni szemle és az adatgyűjtés jelenleg is folyamatban van – közölte a rendőrség kedden délelőtt.

Ottjártunkkor is a romos kis házban tartózkodtak a hatóság illetékes munkatársai, akik azon dolgoznak, hogy kiderítsék, mi történt valójában.

Amit persze most még nem lehet tudni, csupán szóbeszédek járnak-kelnek a faluban. Vannak, akik szerint a házban élő férfi és nő korábban befogadott egy rászoruló személyt, aki azonban egy ideje már nem él velük. Néhányan úgy gondolják, hogy ez az illető ölhette meg a párt, az ötven körüli párral kegyetlen módszerekkel végzett. Információik szerint baltával mért csapásokat a fejükre.

Hétfő este óta folyamatosan helyszínel a hatóság
Fotó: Mészáros János

– Talán még ötvenesek se, annál fiatalabbak voltak – fűzte hozzá egy, a végzetes helytől nem messze lakó férfi. Ő mindenekelőtt azt hangsúlyozta: az esetről semmit sem tud. – Élettársak voltak, nem házasok. A férfinek, aki nem is tószegi, korábban meghalt a felesége, ezzel a hölggyel élt most együtt. Elvoltak. Nézzék meg a házat, s annak környékét, az sokat elmond az életmódjukról – fogalmazott. 

Közben elfoghatták az elkövetőt, a rendőrség későbbre ígért tájékoztatást.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában