Őrizetbe vették

2024.02.23. 13:30

Kétszer lopta el ugyanazt a tévét a csépai tolvaj, a tulajdonos háromszor örülhetett a készüléknek

Ugyanazt a tévét kétszer is ellopták egy csépai házból. A sértett kétszer kapta vissza a készüléket, a tolvajt pedig őrizetbe vették.

Rimóczi Ágnes

Egy csépai lakos háromszor örülhetett a televíziójának: egyszer, mikor megvette, kétszer pedig, mikor a rendőröktől visszakapta. A sértett házából többször lopó tolvaj őrizetben várja a bíróság döntését letartóztatásáról. 

tolvaj, rendőrség, bűncselekmény
A sértett házából többször lopó tolvaj őrizetben várja a bíróság döntését letartóztatásáról
Forrás: Police.hu

A különleges bűnesetről a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság számolt be hírportálunknak. Mint megtudtuk: egy csépai sértett tett bejelentést a rendőrségen február 20-án, miszerint aznap reggel, miután elment otthonról, betörtek hozzá, és elvitték a tévéjét. Kiderült, hogy a rendőrök a begyűjtött adatok alapján rövid időn belül eljutottak a feltételezett elkövetőhöz, aki már nem volt ismeretlen számukra. 

A helyi lakos ugyanis már előző év júliusában kétszer is betört a sértetthez, és egyszer akkor is elvitte ugyanezt a televíziót, amit megtaláltak a rendőrök, és visszaadtak a tulajdonosának.

– A nyomozók megállapították, hogy a férfi terhére róható több, júliusban és szeptemberben elkövetett vagyon elleni bűncselekmény is. Azon alkalmakkor többek között élelmiszert, szerszámgépeket, kerékpárt és gépjárműveket zsákmányolt különböző helyi ingatlanokból. A 23 éves fiatalembert gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását. A televíziót a rendőrök ismét megtalálták, és a tulajdonosának immár másodszor is visszaadták – részletezte Mári Ilona. 

A rendőr-főkapitányság szóvivője hozzátette: a Kunszentmártoni Rendőrkapitányság hatrendbeli lopás, valamint jármű önkényes elvétele bűntett miatt folytat eljárást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában