Bánatba fordult az öröm

2024.02.22. 11:25

Gyorsan véget ért a móka a furgonban, amikor kinyílt az ajtó a berényi férfi háta mögött

A férfit, mint többszörös visszaesőt kifosztás és súlyos testi sértés bűntette miatt 4 év 6 hónap fegyházra ítélték, illetve 5 évre eltiltották a közügyektől.

Köllő Judit

A Szolnoki Törvényszék másodfokú döntésével jogerősen lezárult annak a 26 éves, büntetett előéletű férfinak a büntetőügye, aki 2022. augusztus 3-án délután súlyosan bántalmazta, majd elvette 15 ezer forintnyi készpénzét annak a férfinak, aki a saját, Jászberény külterületén leparkolt furgonja csomagterében, a hölgy által előre megállapított 3 ezer forintos díj ellenében éppen a támadó élettársával folytatott szexuális aktust – tájékoztatta hírportálunkat a Szolnoki Törvényszék Sajtóosztálya. A bántalmazás következtében a sértett bordatörést szenvedett.

Woman,Holding,Business,Handle,By,Opening,Dirty,Van,Door
A sértett a vádlott élettársával folytatott szexuális aktust egy furgonban
Fotó: Shutterstock.com / Forrás: Illusztráció

Az ügyben 2023. január 31-én emelt vádat a Jászberényi Járási Ügyészség. A Jászberényi Járásbíróság két tárgyalást tartott. Az utóbbin, 2023. szeptember 14-én ítéletet hozott. A férfit, mint többszörös visszaesőt kifosztás és súlyos testi sértés bűntette miatt 4 év 6 hónap fegyházra ítélte és 5 évre eltiltotta a közügyektől.

Az ítéletet az ügyészség tudomásul vette. A vádlott azonban a büntetés enyhítése érdekében fellebbezett, így az ügy másodfokon, a Szolnoki Törvényszéken folytatódott, ahol nemrég jogerősen befejeződött.

A fellebbezés nem vezetett eredményre. A Szolnoki Törvényszék február 6-án meghozott másodfokú döntésében az elsőfokú bíróság törvényes és megalapozott ítéletét helybenhagyta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában