Látványos akció

2024.03.08. 15:57

Videón a rajtaütés: köpni-nyelni sem tudtak a kunmadarasi dílerek, már kattant is a bilincs

A megalapozott gyanú szerint apa és fia új pszichoaktív anyagot értékesített helyi lakosoknak és a környező településen élőknek. A rendőrség látványos videót is közreadott az elfogásukról.

Mészáros Géza

Ez a hét sem telt el nagyszabású drograjtaütés nélkül Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében: ezúttal kunmadarasi dílerekre csaptak le a rendőrök. Pontosabban a Karcagi Rendőrkapitányság munkatársai, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tisza MEKTO műveleti egységének közreműködésével léptek akcióba, és március 6-án hajnalban előállítottak három kunmadarasi lakost, akiket gyanúsítottként hallgattak ki – tudtuk meg a vármegyei rendőr-főkapitányság sajtóosztályától.

A rendőrség által közreadott videó tanúsága szerint az egységek ellentmondást nem tűrően teperték a földre a feltételezett elkövetőket a látványos akció során.

kábítószer, drog, rendőrség
Az egyenruhások három kunmadarasi lakost állított elő március 6-án hajnalban
Forrás: Részlet a rendőrség videójából

A megalapozott gyanú szerint apa és fia új pszichoaktív anyagot értékesített helyi lakosoknak és a környező településen élőknek. Társuknak az előre kiporciózott új pszichoaktív anyag átadásáért kell felelnie. A nyomozók őrizetbe vették az 55 éves férfit és a 27 éves fiát, majd kezdeményezték letartóztatásukat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában