Felhívás

2024.04.26. 09:30

Folyamatosan járják a településeket a rendőrök: itt bukkannak fel legközelebb a Jászkunságban

Folytatják a határvadászok toborzását a rendőrök a Jászkunságban, az egyenruhások ezen a héten is 12 településen, 14 helyszínen várták standjaiknál a képzés iránt érdeklődőket.

Molnár-Révész Erika

Míg április 26-án, vagyis pénteken 9 órától Mezőtúron a Szabadság téren, addig 10 órától már Törökszentmiklóson, a Kossuth Lajos úton várják a határvadász képzés iránt érdeklődőket a vármegyei rendőrök. 

határvadász, toborzás
Forrás: police.hu

– A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a héten vármegyeszerte adtak tájékoztatást a toborzópontoknál megjelenteknek a szerződéses határvadász szolgálatról, a feladatellátásról, a jelentkezés feltételeiről és módjáról, valamint az illetményről és az egyéb juttatásokról. A rendőrök valamennyi helyszínen jelentkezési egységcsomagot is adnak, ami a szerződéses határvadászok képzésével kapcsolatos bővebb tájékoztatással együtt elérhető a rendőrség honlapján – tájékoztatott András Hunor Lehel százados, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. Hozzátette, a főkapitányság Humánigazgatási Szolgálata továbbra is várja a képzés iránt érdeklődők jelentkezését.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában