Őrizetbe vették

2024.04.22. 13:30

Mit akart a hamburgerzsemlékkel? Lebukott a földvári férfi, ezek voltak a bűnlajstromán

Másfél hónap alatt hat gépkocsit tört fel Tiszaföldváron egy helyi férfi. Kiderült, még több bűneset van a rovásán...

Rimóczi Ágnes

Több, egészen pontosan hat gépjárműfeltörés történt az elmúlt másfél hónapban Tiszaföldváron. A helyi körzeti megbízott ezek kapcsán végzett adatgyűjtést, amikor látókörébe került egy helyi lakos. 

rendőrség, elfogás, tolvaj
A rendőrök a bűncselekmény gyanúja miatt előállították, kihallgatása során beismerő vallomást tett
Forrás: Police.hu

– A rendőrök április 18-án délelőtt megjelentek a férfinál, aki elszámoltatása során elismerte a bűncselekmények elkövetését. Az ingatlanban végzett kutatás során a nyomozók egy láda hamburgerzsemlét találtak, amire a férfi beismerte, hogy azokat aznap hajnalban vitte el az egyik büfé elől – számolt be az esetről a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya. 

Mint megtudtuk: bűncselekmény gyanúja miatt előállították, kihallgatása során beismerő vallomást tett. 

– Hat autó feltörését vallotta be, további egyet elvitt, mivel a tulajdonos benne hagyta az indítókulcsot, valamint egy elektromos kerékpár is a zsákmányai között szerepel – közölték az illetékesek. Hozzátették: a hatóság nyolcrendbeli lopás miatt a jogsértő őrizetbe vételéről határozott.

ablak, rongálás
Az egyik feltört autó betört ablaka
Forrás: Police.hu

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában