Tragédia

2024.05.12. 15:15

Emberölés kísérlete miatt nyomoz a rendőrség a szelevényi gázrobbanás ügyében

Emberölés kísérlete, valamint közveszélyokozás bűntettében nyomoz a rendőrség a pénteki szelevényi gázrobbanás ügyében. A házban, ami a robbanás után kigyulladt, információink szerint ketten laktak, egy 50 év körüli anya a 10 év körüli gyermekével.

Molnár-Révész Erika

Mint arról korábban beszámoltunk, egy 50 év körüli anyát és 10 éves gyermekét szállítottak kórházba a mentők, miután tűz ütött ki egy gázrobbanás miatt összeomlott lakóházban Szelevényen péntek éjszaka. Az ügyben megkerestük a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányságot.

felrobbant ház, szelevény,robbanás,nyomozás
A felrobbant ház Szelevényen
Fotó: Donka Ferenc

– A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett kísérlet, valamint közveszélyokozás bűntett miatt folytat nyomozást – tájékoztatott Mári Ilona alezredes, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Hozzátette, a folyamatban lévő eljárás érdekeire tekintettel a rendőrség nem ad bővebb tájékoztatást.

Mint azt az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársától megtudtuk, a gyermeket és a középkorú nőt súlyos-életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában