Pusztulás

2024.05.11. 12:06

A szomszédok még az anya segélykiáltását is hallották, amikor felrobbant a szelevényi ház - galériával

Két embert szállítottak kórházba a mentők, amikor tűz ütött ki egy gázrobbanás miatt összeomlott lakóházban Szelevényen éjszaka.

Szoljon.hu

A Rózsadomb utcába riasztották a tűzoltókat, ahol a robbanás után lángok is felcsaptak. A helyszínre a kunszentmártoni és a szarvasi tűzoltókat riasztották, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett két vízsugárral oltották el a lángokat, majd az utómunkálatokat is elvégezték.

szelevény,robbanás,ház
A felrobbant ház
Fotó: Donka Ferenc

 A házban ketten laktak, információnk szerint a mentők mindkettőjüket égési sérülésekkel szállították Budapestre. Az ott lakók elmondták, hogy a házban egy 50 év körüli anya lakott a 10 év körüli gyermekével. Hallották a hatalmas robbanást, az egyik szomszéd az anya segélykiáltását is hallotta. Az eset éjszaka fél kettő körül történt, volt aki nem is mert kimenni, mert nagyon félt. A tűzoltók reggelig dolgoztak, de a katasztrófavédelem a rendőrséggel együtt még délelőtt is folytatta vizsgálatot a helyszínen.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában