Képpel frissítve

2024.05.17. 16:51

Halálos baleset: kamionnak csapódott egy autó Kenderesnél, nem lehetett megmenteni a sofőrt

Halálos balesethez vonultak a nagykunsági tűzoltók pénteken. Kenderesnél a 4. számú főúton egy személyautó előbb egy kamionnak, majd egy kisteherautónak csapódott. Az autó sofőrjét már nem lehetett megmenteni...

Pakainé Pusztai Nóra

Frissítés, 17:01:

– A baleset következtében egy 30 év körüli férfi sajnos olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette – tájékoztatta hírportálunkat Udvardi-Lakos Luca, az Országos Menőszolgálat kommunikációs munkatársa.

baleset,kenderes,halálos baleset
A 4-es főút 136. kilométerszelvényénél történt a baleset
Fotó: Donka Ferenc

Hozzátette: egy 60 év körüli férfit pedig könnyebb sérülésekkel szállítottak a mentők kórházba a helyszínről.

Korábban írtuk:

Halálos közúti balesethez riasztották a Kisújszállási Önkormányzati Tűzoltó-parancsnokság egységét, illetve a karcagi hivatásos tűzoltókat péntek délután a 4-es főút 136. kilométerszelvényéhez. Ahogy arról korábban már beszámoltunk, egy személyautó előbb a parkolóban álló kamion hátuljának ütközött, majd áttért a szembe sávba, ahol egy kisteherautónak csapódott.

halálos baleset,kenderes,négyes főút
Szinte a felismerhetetlenségig összeroncsolódott a személyautó a kenderesi balesetben
Forrás: Kisújszállási Önkormányzati Tűzoltó-parancsnokság

– A személyautó vezetője a helyszínen életét vesztette. A kisteherautó vezetője is megsérült, őt a mentők kórházba szállították. A baleset után teljes útzár volt a helyszínen – fogalmaztak a Kisújszállási Önkormányzati Tűzoltó-parancsnokság honlapján.

A baleset helyszíne
Forrás: Kisújszállási Önkormányzati Tűzoltó-parancsnokság

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában