Razzia

2024.05.23. 11:24

Bezár a bazár Jászteleken, a rendőrség rajtaütött a dílereken – galériával és videóval

Három jászteleki férfira csaptak le a rendőrök a minap, ugyanis pszichoaktív, valamint kábítószernek minősülő anyagot is találtak birtokukban. A nyomozók őrizetbe vették őket és kezdeményezték letartóztatásukat.

Szoljon.hu

A jászsági rendőrök a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tisza MEKTO és a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság Agria MEKTA bevetési egységével együttműködve, összehangolt akcióban három jászteleki lakosra csaptak le május 21-én délelőtt. A megalapozott gyanú szerint két férfi új pszichoaktív anyagot, míg harmadik társuk kábítószernek minősülő anyagot is árult helybeli és környékbeli lakosoknak 1000-2000 forint/pakk áron. 

razzia,jászteek,díler,drog,rendőrség,
Razzia Jásztelken
Forrás: Police.hu

A rendőrök a három ingatlanban kutatást tartottak, ami során 347,68 gramm kábítószergyanús anyagot, valamint azok porciózásához, árusításához szükséges eszközöket, több mint másfél millió forintot, továbbá arany ékszereket foglaltak le.  

 

A nyomozók a három férfit gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették őket, és kezdeményezték letartóztatásukat.

A Jászberényi Rendőrkapitányság mindhármuk ellen új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett, valamint egyikük ellen kábítószer-kereskedelem miatt is folytat eljárást.   

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában