Elfogás

2024.06.10. 13:30

Diákot rángatott és fenyegetett a miklósi rabló, és még hazudott is a rendőröknek

Őrizetbe vették a rendőrök azt a törökszentmiklósi férfit, aki a gyanú szerint fenyegetéssel és erőszakkal vett rá egy buszpályaudvaron várakozó fiatalt, hogy adjon neki pénzt. A diák az agresszív férfinak 4000 forintot és 70 lejt adott át, a rabló elmondása szerint önként.

Molnár-Révész Erika

A megalapozott gyanú szerint a kerékpárral érkező 18 éves fiatal pénzt követelt a városi buszpályaudvar területén várakozó diáktól. A fiú nem akart adni, de a tettes megragadta az övtáskáját, ráncigálta és veréssel fenyegetőzött, ezért a sértett 4000 forintot és 70 lejt adott át neki.

diák
Biciklivel ment a miklósi buszpályaudvarra a rabló, akinek egy diák volt az áldozata. 
Fotó: police.hu

Azt hazudta, önként adta oda a pénzt a diák

– Bejelentést követően a rendőrök a térfigyelő kameráknak és szemtanúk által adott pontos személyleírásnak köszönhetően elfogták a gyanúsítottat és előállították a rendőrkapitányságra, ahol kihallgatták. A tettes állítja, hogy a diák önként adott pénzt neki, amit ő nagyon szépen megköszönt, azonban a tanúk egész másról számoltak be a nyomozóknak – tájékoztatott Sipos-Kácsor Andrea alezredes, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Hozzátette, a  Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság rablás bűntett miatt folytat nyomozást egy fiatal helyi férfi ellen .A nyomozó hatóság őrizetbe vette a gyanúsítottat, és kezdeményezik letartóztatását.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában