Kábítószer-kereskedelem

2024.06.03. 18:32

A gyanú szerint egy fiatal pár régóta terjeszti a drogot Karcagon és környékén

Az otthonukban végzett kutatás során több száz ezernyi forintot, eurót, gépkocsit, és ékszereket foglaltak le

Mészáros Géza

A karcagi rendőrök közúti ellenőrzés során kábítószert találtak egy fiatal párosnál. A 30 éves fiatalembert és a 28 éves nőtársát a nyomozók őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatásukat. A történtekről a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya számolt be hírportálunknak.

kábítószer-kereskedelem,rendőrök,karcag
A rendőrök 620 ezer forintot és 100 eurót foglaltak le a párosnál
Forrás: Police.hu

Két karcagi lakos megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2023 szeptembere óta rendszeresen, anyagi haszonszerzés céljával kábítószert adtak el helyi lakosoknak.

kábítószer-kereskedelem,rendőrök,karcag
A rendőrök több értékes karórát is találtak a kutatás során
Forrás: Police.hu

A rendőrök ez év május 31-én közúti ellenőrzés során intézkedtek a párossal szemben Karcag belterületén. A nő ruházatából 207 grammnyi kábítószer gyanúját keltő anyag került elő. A tetteseket előállították a rendőrkapitányságra, ahol kábítószer-kereskedelem miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket. Az élettársak a tárgyi bizonyítékok ellenére is tagadták bűnösségüket, vallomást sem tettek.

A náluk végzett kutatás során 620 ezer forintot, 100 eurót, személygépkocsit, továbbá több értékes karórát, ékszereket, játékkonzolt, műszaki cikket foglaltak le a nyomozók.

kábítószer-kereskedelem,rendőrök,karcag
A lefoglalt kábítószer
Forrás: Police.hu

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában