Mindent megbánt

2024.06.05. 13:00

Annyira gyötri a bűntudat, hogy képtelen maradni, elköltözik a faluból a szégyenkező tolvaj

Szerszámokat, társával pedig egy telephelyről fémhulladékot tulajdonított el a kunmadarasi férfi. A rendőrök előállították őket, köztük a szégyenkező tolvajt is.

Kovács Berta

Egy kunmadarasi lakos tett bejelentést arról, hogy június 3-át megelőzően ismeretlenek bejutottak a telephelyére és onnan 160 ezer forint értékű fémhulladékot loptak el. A bejelentést követően a karcagi rendőrök a telephely közelében kerékpárral bóklászó férfiakra lettek figyelmesek, akiket elszámoltattak. A 27 és 33 éves helyi férfinál megtalálták az elvitt dolgokat, így a lopási kár megtérült. Mindkettőjüket előállították a rendőrkapitányságra, ahol lopás vétség miatt hallgatták ki őket – tudtuk meg a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányságtól.

szégyenkező, lopás, kerékpár
A rendőrök a telephely közelében kerékpárral bóklászó férfiakra lettek figyelmesek
Forrás: Police.hu

Az idősebb férfival további gyanúsítást is közöltek a nyomozók, ugyanis június 3-ára virradóra bement egy helybeli sértett udvari fészerébe, és onnan kézifúrót, flexet, gépi fűrészt és egy 3 kilogrammos kalapácsot lopott el. Kihallgatásakor elmondta, megbánt mindent, el is költözik Kunmadarasról.

Megkerültek az ellopott szerszámok
Forrás: Police.hu

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában