SZAVAZÁS EREDMÉNY

2018.02.12. 11:01

Ezt gondolják olvasóink arról, hogy térségünk igazi termál nagyhatalom

Nem titok, hogy térségünk igen csak bővelkedik termálvizekben, ezáltal fürdőkben is. Az országban azon három megye közé tartozunk, ahol a legmagasabb a termálvizes fürdőhelyeket több-kevesebb rendszerességgel látogatók aránya.

Szoljon.hu

Az ország legmelegebb gyógyforrása – 83 Celsius-fokos – is a közelben, Cserkeszőlőn található, így nem csoda, hogy megyénk fürdői kimagaslóan kedveltek a fürdeni és lazítani vágyók körében.

Cikkünk, melyben arról írunk, hogy a Jászkunság igazi termál nagyhatalom, nagy visszhangot váltott ki olvasóinkból, ezért arra gondoltunk, kerek-perec rákérdezünk, önök mit gondolnak Jász-Nagykun-Szolnok megye termálvíz-hasznosításáról.

Az eredmény magáért beszél.

A szavazók majdnem fele (48 százalék) azt gondolja, hogy megyénk valóban termál nagyhatalom, azonban lenne még hova fejlődnünk e természeti kincs felhasználásának terén.

Ezután a legtöbben arra szavaztak (41 százalék), hogy szerintük a megye egyáltalán nem nagyhatalom ilyen téren.

A legkevesebben pedig sajnos azok vannak (az összes szavazó 12 százaléka), akik szerint megyénk egyértelműen a nagyhatalmak közé sorolható.

Borítókép: Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában