JÁNOSHIDA

2018.02.14. 10:28

Felajánlották a jótékonysági esten összegyűlt összeget

Hosszú évek óta folytatott szép hagyomány Jánoshidán, hogy a község művészeti csoportjai, egyéni előadói az év elején egy jó hangulatú szórakoztató műsort adnak az érdeklődőknek.

Banka Csaba

A rendezvényen fellépett a helyi népdalkör is

Fotó: Banka Csaba

A bemutató célja leginkább az, hogy különböző jótékony célokat meghirdetve, anyagi támogatást nyújtsanak rászorulóknak, intézményeknek, szervezeteknek.

A program főszervezője évről évre Varga Antal, aki füttymesterként maga is fellép minden alkalommal a rendezvényeken.

Korábban beszámoltunk róla, hogy a jótékonysági műsoros estet idén is megtartották. A település tornatermében lezajlott eseményen megjelent érdeklődők adományaiból, illetve a tavalyi gyűjtésből még megmaradt anyagiakból összességében négyszázötvenezer forint gyűlt össze.

A rendezvényen fellépett a helyi népdalkör is
Fotós: Banka Csaba

Az összeget a települési rendezvényeken használható új székek vásárlására fordítják. Varga Antal elmondta, hogy az elkövetkező napokban döntenek arról – az önkormányzat a civilek, a rendezők véleményének meghallgatásával – közösen a faluban, hogy milyen székeket vásároljanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában