COOP MÁJUSFA FUTÁS

2018.04.12. 15:27

Hamarosan indul Szolnok egyik kedvenc sportprogramja

Jövő héten kedden rendezi népszerű sportprogramját a város. A Coop Májusfa Futás a Kossuth térről, délután 13 órai kezdettel rajtol majd el.

Hartai Gergely

Ekkor a középiskolások és a felnőttek vághatnak neki a kétezer-ötszáz méteres távnak. Őket ötven perccel később követik az általános iskolák felső tagozatos diákjai.

– Idén Burján Csaba, az ez évi téli olimpia aranyérmes rövidpályás gyorskorcsolya váltó tagja látogat el az eseményre – mondta el csütörtök délután városházi sajtótájékoztatóján Fekete Tibor. A Coop Szolnok Zrt. vezérigazgatója hozzáfűzte, a futók találkozhatnak is majd a sportolóval.

– A legfontosabb cél, hogy a lehető legtöbb fiatal éljen a mozgás lehetőségével. Ebben próbál segíteni a város – mutatott rá Szalay Ferenc polgármester.

Megtudtuk, a résztvevők számát idén hatezer-ötszáz főben korlátozták a szervezők, esős idő esetén pedig április 19-én kerül sor a programra. Rózsa József, a Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft. ügyvezetője a létszámkorlátról elmondta, a limittel a program minőségét garantálnák.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában