múltidéző

2018.04.01. 16:30

Régen sem kímélték a rongálók a Tisza-parti sétányt

1992 áprilisába kalauzoljuk vissza olvasóinkat és megnézzük, megyénkben milyen események történtek akkor és mivel ütötték el az időt az emberek.

Fotó: Mészáros

1992. április 18.

Egy nappal húsvét előtt, megkezdődött a szolnoki sportrepülőtéren a gyakorlati repülés.

A növendékek és oktatók ellenőrző repüléseket végeznek, mielőtt a tervezett kiképzések megkezdődnek. A Szolnoki Repülő Egyesület ebben az évben közel 100 fővel kezdte meg az ejtőernyős, sárkány- repülő és vitorlázórepülő tevékenységét a sikeres téli felkészülés után.

Várhatóan az idén is megrendezik május 1-jén a repülőmajálist, amelyen szeretettel vár az egyesület minden érdeklődőt a sétarepülésre.

1992. április 18.

Ne gondolják, hogy csak manapság „erősek” a fiatalok, bizony akkoriban is volt rongálás.

Ledöntötték a virág tartókat

Fotós: Mészáros

Szolnok legkedveltebb sétálóhelye a Tisza Szálló előtti partszakasz, melyet hétvégeken több ezren keresnek fel. Már megint akadt egy vagy több „erős ember”, aki nem bírt magával, és ledöntötte a virágtartókat.

1992. április 29.

Légi útra tévedt egy BMW

Jó kocsi a BMW, de a repülést még ő is megsínyli. Ez tüstént a képen látható totálkáros autócsodával is, miután a benne ülő két srác – legfőképpen a vezető – tegnap délután Szandaszőlős belterületén nem tudott bevenni egy nagy kanyart.

Fotós: Mészáros

Az irányíthatatlanná vált jármű 6 méter 75 centis repülés után talajt ért odalenn egy kertben. Menet közben kettétört egy derékvastagságú fát. Utasai az óriási zuhanást könnyű sérülésekkel megúszták. Joggal elmondhatják magukról: 1992. április 28-án délután négy körül másodszor is megszülettek...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában