A GAZDI NAGYON KERESTE

2018.05.14. 12:45

Elkóborolt kutyát lopott el és zárt be egy férfi Miklóson

Elkóborolt, befogadták, illetéktelen kezekbe került, majd visszajutott gazdájához egy francia bulldog Törökszentmiklóson 24 óra leforgása alatt.

Egy törökszentmiklósi nő az interneten is segítséget kért, hogy a 2018. május 12-én este a kertes háza udvaráról elszökött fajta tiszta, francia bulldog kutyáját megtalálja.

A települést is végigjárta ismerőseivel, melynek során fontos információhoz jutott. Egy hölgy befogadta a család kedvencét, majd a közösségi médián keresztül kereste a gazdáját.

Másnap ennél a hölgynél jelentkezett egy fiatalember, aki azt mondta, ha nem vitték el a bulldogot, akkor ő elviszi. Nem sokkal később a férfi személygépkocsival érkezett a kutyusért, majd elszállította.

A gazdának sikerült kideríteni a fiatal férfi nevét és címét, ahol férjével együtt megjelent. Az ott lakó P. Zoltán azonban nem engedte be őket és tagadta, hogy a kutya nála lenne.

A nő hallotta kutyája ugatását és rendőri segítséget kért. A több százezer forintot érő francia bulldog egy óra múlva már vissza is került gazdájához.

A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság a 21 éves P. Zoltán ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást indított – tájékoztatta honlapunkat a megyei rendőr-főkapitányság

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában