JÁSZBERÉNY

2018.05.09. 09:30

Ötödször adták át a Főnix Díjat (galéria)

A Jászsági Menedzser Klub Egyesület megalapításának évfordulójáról évről évre baráti összejövetellel, ünnepi esttel emlékeznek meg a közösséghez tartozó térségi vállalat- és intézményvezetők.

Banka Csaba

Ezúttal Szikra Istvánt díjazták

Fotó: Banka Csaba

Az idei rendezvényt szombat este tartották, ez alkalommal is a Szikra Galéria adott helyet a találkozónak.

Dr. Rédei István, a klub elnöke köszöntőjében kiemelte, hogy jelképesnek tekinthető, hogy annak idején a civil szervezetet épp a redemptio napján, május 6-án hozták létre.

Korábban ünnepi közgyűlését is ilyenkor tartotta a menedzser klub, de idén úgy döntöttek, csak a kikapcsolódásra az alapítás évfordulójára emlékeznek, megfelelő keretet biztosítva a Főnix Díj átadásának.

A díjátadó előtt a jászfényszarui Horvát Áron fiatal cimbalmos, a 2016-os Fölszállott a páva hangszeres kategóriájának győztese adott műsort, majd a galériatulajdonos, Szikra István mutatta be Rudnay Gyula egyik festményét, a Furulyás legényt.

Szikra Istvánnak ezután is akadt dolga, a Főnix Díjat eddig elnyert vállalkozók szavazata alapján idén számára ítélték oda az elismerést. Az elektromos alkatrészek gyártásával foglalkozó családi vállalkozás vezetőjeként, illetve galériatulajdonosként eddig végzett munkáját ismerték el klub év vállalkozója díjával. A Főnix Díj serlegét az egy évvel ezelőtti díjazott, Molnár László adta át Szikra Istvánnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában