VIDEÓVAL

2018.09.12. 13:57

Helyszínelők mérték össze tudásukat a megyei döntőben

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Baleset-megelőzési Bizottság 2018. szeptember 11-én Szolnokon rendezte meg a nyolcadik baleset-helyszínelői verseny megyei döntőjét.

Forrás: police.hu

A verseny elméleti és gyakorlati feladatokból tevődött össze. Az elméleti megmérettetésen a rendőrök KRESZ és szakmai tesztlapot töltettek ki.

A gyakorlati feladat szakmai ismeretekből állt, ahol a helyszínelőknek külön beállított helyzetekben kellett bizonyítaniuk a tanult és a munkájuk során tapasztalati úton megszerzett tudásukat.

Az összetett versenyben Dajka Norbert rendőr törzszászlós, a Szolnoki Rendőrkapitányság munkatársa állt a képzeletbeli dobogó legfelső fokára, második helyen Vadász Krisztián rendőr főtörzszászlós, a Karcagi Rendőrkapitányság beosztottja, míg a harmadik helyen Demény János rendőr főtörzsőrmester, a Kunszentmártoni Rendőrkapitányság és Burik Roland rendőr őrmester, a Szolnoki Rendőrkapitányság balesethelyszínelője végzett.

Az összetett verseny első két helyezettje képviseli megyénket az országos versenyen.

A szervezők különdíjakat is átadtak a megyei döntő eredményhirdetésén, így a legjobb KRESZ elmélet különdíját Vadász Krisztián rendőr főtörzszászlós (Karcagi Rendőrkapitányság), a legjobb szakmai elmélet teljesítéséért járó elismerést Faragó Zsolt rendőr törzszászlós (Jászberényi Rendőrkapitányság) vehette át – tájékoztatta hírportálunkat a megyei rendőrség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában