CSATASZÖG

2018.09.16. 10:30

Később fejezik be a csataszögi épületek korszerűsítést

A tervezettnél később készülnek el a polgármesteri hivatalt, az orvosi rendelőt és a könyvtárat is magában foglaló önkormányzati épület energetikai hatékonyságának növelését célzó beruházással. Minderről Oravecz Zsuzsanna Éva polgármester számolt be hírportálunknak.

Kovács Berta

A homlokzati hőszigetelést, nyílászárócserét, napelemes rendszer telepítését is magába foglaló fejlesztést pályázati pénzből sikerül megvalósítaniuk.

A beruházásnak augusztus 31-ig el kellett volna készülnie, de a határidőt nem tudták tartani, halasztást kellett kérniük szeptember végéig.

Oravecz Zsuzsanna Éva elárulta, olyan problémák miatt késlekednek, amire nem számítottak, már a kivitelezés színvonalával is gondjaik adódtak. Többek között a nyílászárók cseréjéhez kevesebb ablakot rendelt a kivitelező, a mérések is pontatlanok voltak, a beillesztésnél is volt, hogy nem oda helyezték el, ahová illett volna.

Így természetesen nem vették át, a hibákat korrigálni kell. A nemesvakolatot is ki kell javítani. A napelemeket már elhelyezték az épület tetőzetén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában