JÁSZBERÉNY

2018.09.07. 18:45

Két fesztiválhétvégével zárja az idei szezont Berény

Lassan a Jászság legnagyobb településén is véget ér a fesztiválszezon, de az elkövetkező két hétvégén még lesz módja a szórakozásra mindazoknak, akik a szabadtéri programokat kedvelik.

Banka Csaba

A Lehel gimnázium előtti teret lezárják a forgalom elől

Fotó: Banka Csaba

A hétvégén immár nyolcadik alkalommal szervezik meg a Jász Expo és Fesztivál eseménysorát. A vásárnyitás, illetve a bemutatók is péntek délutántól vasárnap estig esedékesek, de az előkészületek, illetve az utómunkák miatt lezárásokra már csütörtök reggeltől számíthatnak a közlekedők, mert lezárják a városközpont egy részét.

Hétfő délután négy óráig nem lehet behajtani a Szentháromság térre, lezárják a Holló András utcát, illetve a Lehel vezér téren található szervizutat.

A Lehel gimnázium előtti teret lezárják a forgalom elől
Fotó: Banka Csaba

Egy héttel később, szeptember 16-án, az Európai autómentes nap eseménysorának helyszíne is a Szentháromság tér lesz. Egész hétvégén, szombaton reggeltől vasárnap éjfélig lezárják a teret, illetve a szervizutat, valamint a Holló András utca és a Déryné utca egyes szakaszait. A Lehel vezér teret pedig szeptember 16-án egész nap.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában