OPERETTRE KÉSZÜLNEK

2018.10.09. 12:49

Színészek jártak a szolnoki különleges erőknél

A napokban a Budapesti Operettszínház színészei jártak a szolnoki különleges erőknél. Csajbók József főhadnagy, az MH 2. vitéz Bertalan Árpád Különleges Rendeltetésű Dandár kommunikációs tisztje hírportálunknak elmondta, a színház felkérésére a Maya című revü-operetthez kaptak szakmai segítséget a művészek.

Hutter Zsófia

Az Operettszínház művészei egynapos kiképzést kaptak.

Fotó: Pápai Annamária

Fényes Szabolcs darabjának történetében, melyet november végén tűz műsorára a színház ugyanis idegenlégiós szál is fut. Így az alakulathoz fordultak egy rövid felkészítésért, mert a különleges erőknél van olyan kiképző, aki több évet szolgált a légióban.

A főhadnagy hozzátette, igyekeztek olyan használható tudást átadni, ami valósághűvé teszi majd a katonákat alakító művészek játékát.

A feladatok között volt futás, felülés, és teljes menetfelszerelésbe is beöltöztek a színészek. Mozgásukat a megpakolt hátizsák és fegyvercipelés is nehezítette.

Az Operettszínház művészei közül Gömöri András Máté, Kocsis Dénes, Laki Péter, Miklós Attila és Laklóth Aladár vett részt az egynapos kiképzésen.

Az Operettszínház művészei egynapos kiképzést kaptak.
Fotó: Pápai Annamária

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában