PARKOLÁS/ szolnok-törökszentmiklós

2018.10.07. 19:55

Tudnak még újat mutatni a szabálytalankodók

Pedig azt hittük, már mindent láttunk, de sajnos nem így van. Jöjjön most néhány megszokott és egy egészen újszerű parkolási megoldás!

Szoljon.hu

Olvasónk fotózta.

Akik rendszeresen végigböngészik a megyei parkolási bakikat megörökítő, olvasói fotókból összeállított válogatásainkat tudhatják már, hogy van jó néhány olyan szemet szúró, és nem mellesleg szabálytalan parkolási megoldás, amivel rendszeresen előrukkol valaki.

Nos, egy ilyet örökít meg a legelső kép, amit Szolnokon lőtt egy olvasónk. Nem nagyon sikerült a parkolóhelyeket elválasztó két vonal közé parkolnia a sofőrnek, de sebaj, biztos rengeteg hely maradt még a többieknek. Vagy nem.

Olvasónk fotózta.

A következő képet Törökszentmiklóson, a Petőfi lakótelep környékén készítette olvasónk. Ez egy egyirányú utca, ahonnan így meglehetősen nehéz lenne kijutnia annak, akinek ez a terve. De nem baj, majd megvárja, amíg végez dolgával az autótulaj és esetleg szabaddá teszi az utat. Hurrá!

Olvasónk fotózta.

A harmadik fotó ismét szolnoki gyöngyszem, a „Mekinél” készült. Valakinek nem jött be a korrekt megoldás, inkább keresztben parkolt le, nehogy mellette más is elférjen még.

Olvasónk fotózta.

És a végére hagytuk a legjobbat, ennek láttán megint elfogott minket a 'nem tudjuk, hogy sírjunk, vagy nevessünk' -érzés, na meg egyáltalán az, hogy ilyen tényleg van. De van. És nem, senki sem ül az autóban, egyszerűen a kanyarban „felejtette” a kocsit a tulajdonosa és kész. Óriási.

Olvasónk fotózta Szolnokon, a Balogh Ádám utcában.

Ha Ön is lát hasonló parkolási remeket (nem csak Szolnokon!), ne habozzon, küldje el nekünk a [email protected] email címre, ahová továbbra is várjuk a olvasóink fotóit!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában