Videó+Galéria

2018.11.25. 16:30

Ízmustrával indult a böllérszezon Tiszafüreden

Huszonnégy főzőcsapat részvételével szervezték meg a II. Tisza-tavi Disznótoros és Pálinkamustrát, november 24-én. A Thermal Kempingben kialakított böllérfalu szabályszerűen vonzotta a helyi és környékbeli lakosokat.

Ujvári László

Érkeztek főzőcsapatok Tiszafüredről, Abádszalókról, Karcagról, Szolnokról, Debrecenből és Nyíradonyból is. Természetesen senki nem maradt étlen-szomjan, kedvükre válogathattak a disznótoros ételek és különleges pálinkák közül.

Élőzene és gyermekprogramok kíséretében választották ki a város pálinkáját, majd megsütötték a város malacát. Műsort adtak a helyi művészeti csoportok, színpadra lépett SunCity Brass Band és a Matchboys Zenekar. Az időjárás is kegyes volt a programhoz.

Szoros versenyt hozott az ízmustra. Harmadik helyen végzett a tiszafüredi Három Királyok Óvoda, második lett Debrecen csapata. A képzeletbeli dobogó legfelső fogára a helyi kötődésű Mazsola és Tádé csapata állhatott fel.

Közel harminc vetélytársát maga mögé utasítva, Bajor Imre pálinkája bizonyult a legjobbnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában