JÁSZBERÉNY

2018.12.20. 14:45

Fölszállott a páva: pénteken este döntőzik a Jászság Népi Együttes

Mint arról korábban beszámoltunk, december 14-én döntőbe jutott a Jászság Népi Együttes (JNE) a Fölszállott a páva népzenei és néptáncos tehetségkutató műsor középdöntőjéből. A finálé december 21-én, péntek este fél nyolctól lesz a Duna Televízióban.

Illés Anita

Döntőbe jutott a Jászság Népi Együttes a tehetségkutató műsorban.

Forrás: Beküldött fotó

Az idei Páva más, mint korábban, hiszen nem a zsűri dönt a versenyzők sorsáról, hanem a közönség. A jászsági táncosok most is nagyon bíznak a közönség szeretetében és támogatásában, hogy szavazataikkal győzelemre repítik a tánccsoportot.

A döntőben székelyföldi táncokat mutatnak be a jászságiak. A nézők döntik el, hogy ki lesz az idei évad győztese.

Döntőbe jutott a Jászság Népi Együttes a tehetségkutató műsorban.
Fotó: Beküldött fotó

A Fölszállott a páva népzenei és néptáncos tehetségkutató műsorban, december 21-én este, az élő adás alatt 19.30-tól 21.45-ig lehet szavazni a Jászság Népi Együttesre a 23-as kóddal.

A szavazás keretében a közönség SMS-ben és applikáción keresztül voksolhat. Szavazni alapdíjas SMS-ben (húsz db) +36/20/30/70-44-22-999-es számon vagy a MediaKlikkPlusz applikáción keresztül is lehet a műsor ideje alatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában