GALÉRIÁVAL

2018.12.03. 17:30

Megújult a Tiszafüredi Járásbíróság épülete

Egy megújult, korszerű és energia hatékony környezet fogadja a Járásbíróságra érkezőket. A patinás Béke téri ingatlan 1940-ben épült, komolyabb felújítás emberemlékezet óta nem történt rajta.

Ujvári László

Fotó: Ujvári László

December 3-án egy sajtótájékoztató és épületbejárás keretében mutatták be az elvégzett munka eredményét. Az ember jobb esetben ritkán jár bíróságra, így szinte minden jelentősebb változás szembetűnő.

A Tiszafüredi Járásbíróság épületére pedig rá sem lehet ismerni. Újrafestették a belső tereket és a nyílászárókat. A parkettaburkolat felújítása mellett, a régi elavult berendezések helyére új irodai bútorzat került. Mindez tizenhárom millió forintból valósult meg.

Dr. Papp Judit, a Szolnoki Törvényszék sajtószóvivője és dr. Hatvani Emese, a Tiszafüredi Járásbíróság elnöke együtt mutatták be a megvalósult fejlesztéseket.

A Szolnoki Törvényszék pályázatának köszönhetően jelentősen javultak a munkakörülmények, valamint az épület energiahatékonysága. A Tiszafüredi mellett megújult egyébként a Mezőtúri Járásbíróság épülete is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában