szavazás eredmény

2018.12.31. 10:50

Olvasóink többsége békés karácsonyt ünnepelhetett

Eltelt az ünnep, véget ért a nagy családi gyülekező, mi pedig kíváncsiak voltunk, olvasóinknak mennyire telt gondtalanul a karácsonya. Ilyenkor a meghitt közös pillanatok mellett elő-előfordulnak a családi viták is, ezt – ahogy lentebb látni fogják – szavazásunk is bizonyítja. 

Szoljon.hu

Örömmel mondhatjuk, hogy a legtöbb család harmonikus, boldog karácsonyt tudhat maga mögött, szavazóink több mint fele, 67 százaléka kellemesen töltötte az ünnepet, egy hangos szó sem esett a fa alatt.

Meglepően sokan vallották viszont, hogy náluk szinte kötelező napirendi pont a veszekedés, karácsony nem is múlhat el enélkül! A voksolók 17 százalékának telt némi vitával az ünnep.

Alig kicsivel kevesebb szavazó, 12 százalékuk mondja, hogy bár előfordul náluk veszekedés az ünnepek alatt, végül békében válnak el egymástól a családtagok és tulajdonképpen ez a lényeg.

Szerencsére nagyon kevesen mondhatták el azt, hogy idén bizony nem lehettek együtt a családjukkal, a voksolók mindössze 4 százaléka nyilatkozott így.

Reméljük a szilveszter is harmonikusan telt minden kedves olvasónknak, legközelebb újabb kérdéssel készülünk.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában