Kisújszállás

2018.12.16. 10:23

Sikerrel jártak a fiatalok a Bolyai anyanyelvi csapatversenyen

Idén is ott voltak a Móricz Zsigmond Református Kollégium Arany János Általános Iskola Tagintézményének diákjai a 3–8. osztályosoknak meghirdetett Bolyai anyanyelvi csapatverseny megyei fordulóján.

Daróczi Erzsébet

Az ünnepélyes eredményhirdetésre és díjkiosztóra négy csapatot hívtak meg Szolnokra. A végleges eredmény az alábbiak szerint alakult: a 3. évfolyamban induló „Okos csajok” csapat 4. lett. A csapat tagjai voltak: Duli Angelika, Szabó Dóra, Szarvák Veron Réka, Tóth Fruzsina, felkészítőjük Halász Julianna volt.

A 6. évfolyamosok versenyén az iskola „Az igék” csapata 4. lett. A csapat tagjai: Pillmann Sára, Szarvák Bendegúz Hunor, Szerencsi Máté, Virág Zsolt, felkészítőjük Habonyné Pardi Andrea volt. A 7. évfolyamosok között két csapat is a legjobb hat között végzett.

Az Okosok” 3. lett, tagjai: Kelemen Kata, Kui Benedek, Nyikos István, Barabás Nelli, felkészítő: Szarvákné Kelemen Dóra. Az „Arany Ész Kft.” versenyzői hatodikok lettek. A csapat tagjai Jakobicz Anna, Orosz Anna, Szabó Zoltán volt, őket Oroszné Rácz Veronika készítette fel a versenyre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában