SZOLNOK

2019.01.07. 09:30

Megújulhat a park Szolnok belvárosában

– Sok feladat áll előttünk, a járdafelületek, valamint maga a park egésze is komoly rekonstrukciót igényel – hangzott el a közelmúltban, amikor Szalay Ferenc polgármester és Szerencsés Sándor önkormányzati képviselő bejárta az Ady Endre úti és Szolnok Ispán körúti lakótelep parkját.

Hutter Zsófia

Egyetértettek abban, hogy érdemes lenne a terület egészének egységes felújításában gondolkodni. Ennek hatására a polgármester felkérte a szakembereket, mérjék fel a parkot, és készüljön el egy pontos terv a felújításra.

Szalay Ferenc hozzátette, az újjáépítés után a város egyik legszebb és egyik legnagyobb zöldterületévé válhat ez a térség.

Szolnokon az új évben is folytatódnak a fejlesztések, hiszen a város több pontján várható burkolatjavítás, útfelújítás. Megújul Szandaszőlős néhány utcája, de a Széchenyi-­lakótelepen és a Tallinn városrészben is lesznek munkálatok.

A város kerékpárút-hálózata is továbbrajzolódik, a Temető úttól a Hetényi Géza kórházig épülhet meg a régen várt, kétkerekűeknek szánt útszakasz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában