beruházás

2019.01.03. 16:30

Négy fontos épület is megújult Miklóson

A tizenöt idős ember nappali ellátását biztosító Kossuth Lajos Úti Idősek Klubja, a száz gyermeket gondozó Aranykapu Tagóvoda, a tizenöt fogyatékkal élő lakos nappali ellátását biztosító Kistérségi Szociális Szolgáltató Központ Almásy úti épülete, és a negyven gyermeket gondozó Városi Bölcsőde energetikai korszerűsítési munkálatai zárultak le nemrég Törökszentmiklóson.

Molnár-Révész Erika

A beruházást örömmel vették birtokba 

Forrás: Beküldött fotó

– Ezekben az intézményekben kisgyermekek, sérült emberek, illetve idős városlakók végzik a napi tevékenységüket. Ezért is fontos, hogy az épületek funkcionálisan teljes mértékig ki tudják szolgálni őket – mondta a százötvenmillió forintos beruházásról Markót Imre, Törökszentmiklós polgármestere.

A négy épületben egyebek mellett kicserélték vagy felújították a nyílászárókat, az elavultak helyett új fűtési rendszereket építettek ki, vizesblokkokat újítottak fel, valamint szigetelték a homlokzatot és a falakat.

A beruházást örömmel vették birtokba
Fotó: Beküldött fotó

Azt is megtudhattuk, hogy a fejlesztés eredményeképpen éves szinten közel kétmillió forintos energiamegtakarítás érhető el a város költségve­tésében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában